Het Restaurant

In Gorssel en de wijde omgeving is "China Town"een begrip. De keuken is meer dan een plaats waar op aandachtige wijze maaltijden bereid worden. Onze keuken is een filosofie, diepgeworteld in onze cultuur, waarmee wij u graag kennis laten maken.

China is groot en de Chinese keuken is zeer gevarieerd. Op onze menukaart treft u naast de traditionele gerechten ook spijzen aan uit de diverse Chinese Windstreken. Zoals uit Kanton, Szechuan, Peking en Shanghai.

Door een grote variatie aan specifiek kenmerkende streekgerechten staat de "chinese" keuken ook vaak bekend om de afzonderlijke streek-keukens. De vier genoemde voorbeelden hebben wij gekozen omdat ze in onze ogen allemaal iets bijzonders toevoegen aan de algehele chinese keuken. Zo is Dim Sum een populaire Kantonese lunch. De beroemde kip, Gon Bao, komt uit de Sechuan keuken. De Peking keuken wordt geroemd om zijn overheerlijke, krokante Peking eend. En de Shanghainezen vinden het heerlijk om een avondje met de familie uitgebreid te tafelen met een Chinese Fondue in het midden.

Vegetariers kunnen ook bij ons genieten van vele keukens; Wij hebben altijd vegetarische "vlees"-producten in huis (op basis van soja) Ook voor gasten, die een dieet volgen moeten, kunnen goed bij ons terecht.

Na bijna twintig jaar ervaring met de authentieke Chinese keuken, weten we heel goed wat u als gast lekker vindt.